Search
Close this search box.

Hardbetong

Hardbetong og strøbetong har i en årrekke vært det mest benyttede systemet for industrigulv både i Norge og på verdensmarkedet.

De sentrale nøkkelord her er: Vedlikeholdsfrie og meget slitesterke industrigulv, som medfører svært lav totalkostnad sett i forhold til produktets levetid.

I bygg som industrihaller, verksteder, lagerlokaler, parkeringsanlegg, idrettstadioner, skoler og butikklokaler, er det derfor hensiktsmessig, og ofte nødvendig å legge hardbetong.

I tillegg har hardbetong et utseende og en overflate, som kan gi lokalet et rått og industrialistisk preg, noe som ofte er verdsatt blant interiørarkitekter og arkitekter, som ønsker å gi butikker og lokaler et hardt og røft preg.

Hvordan legges
hardbetong?

Hardbetong legges som et tynt lag over den ordinære betongen. Det er derfor viktig å gjøre et godt grunnarbeid, med støp og avretting av gulvet. Strukturen i den vanlige betongen er ofte avgjørende for at hardbetong skal hefte seg. Kunnskap om dette er viktig for å oppnå best mulig resultat, ikke minst med tanke på kostnadene rundt denne prosessen.

Betonggulv AS har god erfaring og mange fornøyde kunder på hardbetong i Bergen og omegn.
Vi vet at kvalitet og god service er viktig ved levering av hardbetong.

Høy kompetanse

Vi har vi støpt gulv 45 år og opparbeidet oss stor erfaring og gode rutiner ved støping av gulv.

Alt fra store industrigulv til små badegulv