Search
Close this search box.

Støping Av Betonggulv

Betong er verdens mest brukte byggemateriale. Det er solid, brannsikkert, varmeisolerende, vedlikeholdsfritt og holdbar. Betonggulv AS har støpt gulv i over 35 år.

I løpet av disse årene har vi opparbeidet oss stor erfaring og gode rutiner ved gulvstøp. Vi støper alt fra store industrigulv til små badegulv og har mange fornøyde kunder i Bergen og omegn

Vi sørger for komplette gulv med alt nødvendig grunnarbeid som isolering, armering, støping og glatting. Resultatet er et maskinglattet gulv med høy kvalitet.

Støping av industrigulv

Vi har lang erfaring med industrigulv og bruksområdet er ofte styrende ved prosjektering av gulvet. Krav til belastinger og slitestyrke er kriterier som ofte bestemmer utførelsen på gulvet. Sklisikkerhet, at gulvet er lett å rengjøre og evt farge på gulvet er også ting man må tenke på. Forhold som må vurderes er trykkstyrke og isoleringsevne, mengde armering(tradisjonell armering og stålfiber), betongkvalitet, dilitasjonsfuger og rissanvisere. Dette beregnes ofte av konsulent, men vi kan være behjelpelig med prosjektering basert på vår erfaring.

Høy kompetanse

Vi har vi støpt gulv 45 år og opparbeidet oss stor erfaring og gode rutiner ved støping av gulv.

Alt fra store industrigulv til små badegulv